Lovi Összefogás

Csak közösen menthetjük meg a hazai lóversenyzést a megszűntetést jelentő végveszélytől. Ezen az oldalon nyomon követhető a magyar lóversenyzés megújítását célul kitűző mozgalom fejlődése, munkája és eredményei. Kérdése van? Küldje el: horvath.zalan@index.hu

IndaFotó képek

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2008.04.15. 11:10 Horváth Zalán

Csatlakozom az Összefogáshoz!

Egyetértek az Összefogás a Magyar Lóversenyzés Jövöjéért társadalmi akció céljaival és támogatom a Kincsem Park megmentéséért folytatott akciót!

 A csatlakozás általános módja: aláírásgyűjtő ív kitöltésével az Összefogás támogatása.

Keresse aktivistáinkat hétvégén a Kincsem Parkban és a fogadóirodákban, hétköznap Dunakeszi-Alagon, és vidéken a lovas egyesületeknél.

TÖLTSE LE AZ ALÁÍRÓ ÍVET!

Amennyiben Ön vállalkozik aláírásgyűjtésre, kérjük jelezze a horvath.zalan@index.hu címen és felvesszük Önnel a kapcsolatot.



Csatlakozhat interneten is! Írja alá a kiáltványt az Abrakmester.hu honlapján!



Értesüljön a hírekről! Feliratkozás az Összefogás levelezőlistájára.

Az internetes csatlakozás menete (olvassa el mielőtt átkattint a levelezőlistára):

1. Ha gmail (Google) címet használ csak egyszerűen csak jelentkezzen be a megszokott módon.

2. Ha nem gamil címet használ, akkor a "Hozzon létre most egy fiókot" linkre kattintva a JELENLEGI e-mail címével, egy új jelszó megadásával, és ellenőrző karakterek beírásával csatlakozhat a levelezőlistához. A művelet max. 1 percet vesz igénybe.)

KATTINTSON IDE és iratkozzon fel az Összefogás levelezőlistájára.

Fáradozását köszönjük!

Előbb megnézem az Összefogás levelezőlistáját.

1 komment

Címkék: támogatás


A bejegyzés trackback címe:

https://loversenyzes.blog.hu/api/trackback/id/tr67426339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Czingely Tibor 2008.04.19. 20:01:05

Csatlakozom az összefogáshoz!

Részemről más oldalról is közelítenék a pálya megszüntetéséhez. Egyre többet hallunk a globális felmelegedés okozta gondokról. A lóversenypálya biztosította zöldterület hozzájárul a lakhatóbb város és környezet biztosításához. Beépítése esetén egyre több klímaberendezést fognak működtetni, mely magával hozza az elektromos energia hiányt. A pálya üzemeltetése biztos kisebb költség, mint egy erőmű építés. Miért akarjuk elvenni a jelen és jövő nemzedék egészséges élethez való jogát? Tapasztalatom szerint ugyan is magyarországon az ingatlafejlesztés semmi mást nem jelent, mint egy adott terület maximális beterítését betonnal, téglával, st.
süti beállítások módosítása