Lovi Összefogás

Csak közösen menthetjük meg a hazai lóversenyzést a megszűntetést jelentő végveszélytől. Ezen az oldalon nyomon követhető a magyar lóversenyzés megújítását célul kitűző mozgalom fejlődése, munkája és eredményei. Kérdése van? Küldje el: horvath.zalan@index.hu

IndaFotó képek

Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2008.06.09. 15:17 Horváth Zalán

"Soha nem volt ilyen nagy veszélyben a lóverseny"

A Civil Rádió múlt pénteki műsorában egy órán keresztül foglalkozott a Kincsem Park és a magyar lóversenyzés nehéz helyzetével és az Összefogás céljaival, lehetőségeivel.

A hallgatók megtudhatták, hogy "soha nem volt ilyen széleskörű összefogás, de soha nem volt ilyen nagy veszély sem". A kapcsolatfelvétel a hivatalos döntéshozókkal jelenleg folyamatban van, de közben is folytatódik a lakosság figyelmének felhívása a Kincsem Park várható bezárását és beépítését illetően.

A hanganyag letölthető a Civil Rádió honlapjáról, a (páratlan hét) pénteki műsorainak archívumból a Civil sport két linkjén keresztül.

1 komment

Címkék: média


A bejegyzés trackback címe:

https://loversenyzes.blog.hu/api/trackback/id/tr23511270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Németh Yvette 2008.06.10. 15:37:31

Sajnálom, hogy az egész komment belőlem áll. Nemrégiben értesültem arról, hogy az NLKFT két igazgatóját újabb egy évre meghosszabbították hivatalában. Azt hiszem írok Gőgös államtitkár úrnak, és szépen megkérem, ünnepélyes körülmények között vonja vissza ama kijelentését, miszerint a lovisok nem tudtak élni a lehetőséggel. Hiszen ama két úriember kinevezését hosszabbították meg - és Gőgös államtitkár úr nem emelt vétót - akiknek leginkább dolguk lett volna élni a lehetőségekkel. Akkor mégsincs itt semmi baj! Ugye? Vagy netán úgy kell érteni, hogy a két igazgató kivételével senki nem tudott élni a lehetőséggel? És rövidesen leváltják a trénereket, zsokékat, hajtókat, lovászokat, végül a lovakat is!
Istenem, ha ezt az államtitkár úr egyszer elmagyarázná...
süti beállítások módosítása