Lovi Összefogás

Csak közösen menthetjük meg a hazai lóversenyzést a megszűntetést jelentő végveszélytől. Ezen az oldalon nyomon követhető a magyar lóversenyzés megújítását célul kitűző mozgalom fejlődése, munkája és eredményei. Kérdése van? Küldje el: horvath.zalan@index.hu

IndaFotó képek

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2008.06.27. 11:02 Horváth Zalán

Az élőlánc napirendje

A 2008. július 6-án tartandó "Élőlánc a Kincsem Park megmentéséért" megmozdulásról a hivatalos bejelentés megtörtént, melyről az ORFK az igazolást megküldte.

A demonstráció hivatalos napirendje:

12:00-12:45 gyülekezés, „A Kincsem Park NEM ELADÓ!” demo-lapok kiosztása
12:45-13:00 beszédek, eligazítás
13:00-13:30 az élőlánc felállítása, melyben lovak is résztvesznek
13:30-13:45 az élőlánc fenntartása, demo-lapok láthatóan tartása
13:45-14:00 élőlánc felbomlása
14:00-16:00 információs pultoknál tájékoztatás, szórólapozás

 
A demonstráció a Kincsem Parkban is folytatódik!
Kérjük a demo-lapokat senki ne dobja el. A versenynap folyamán többször is használni fogjuk, ezzel is egyértelművé téve a média és a döntéshozók számára, hogy a Kincsem Park NEM ELADÓ!
Amikor a hangszórókból elhangzik „Az indító felszólította a lovasokat starthelyeik elfoglalására” felhívás, a demo-lapokat néhány pillanatra magasba tartjuk, hogy a fotóriporterek és a kamerák is jól lássák: a 83 éves Kincsem Park közös kulturális örökségünk, ezért megvédjük pályát a bezárástól!
Miután a lovak elstartoltak, a táblákat letesszük, hogy senkit ne zavarjunk a telivérek versenyzésének élvezetében és a szurkolásban.
 
 
Az együttműködést mindenkinek nagyon köszönjük!
 
Összefogás a Magyar Lóversenyzés Jövőjéért Egyesület

8 komment

Címkék: demonstráció


A bejegyzés trackback címe:

https://loversenyzes.blog.hu/api/trackback/id/tr88541760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PestBuda 2008.06.27. 15:55:51

A program szuper - leszünk elegen? Ha az a több, mint tízezer ott lesz, aki a Kiáltványt (eddig) aláírta... az nagyot szólna!
Meg a nyilatkozgatók. Beállnak az élő- láncba?!
Pest Buda

PestBuda 2008.07.01. 00:31:19

Hi! Az "abrakmester.hu", a "loversenyzes.blog.hu" és a "zalanhorvath.blogspot.com" url-eket felírtam az iwiw-klubjaim üzenőfalára (még a "Karcagiak klub"-jának falára is) - hadd tudjanak az ügyről minél többen! PB

Horváth Zalán · http://zalanhorvath.blogspot.com 2008.07.01. 22:54:32

Ez bölcs cselekedet volt :)

Reméljük még többen követik ezt a kiváló iwiw-es példát és akkor tényleg nagy durranás lehet at élőláncból!

Kösz mindenkinek a tevékeny segítséget!!!

margitfalvi árpád 2008.07.03. 15:39:27

Ma reggel a Vajtó volt a Klubrádió vendége. Az élőláncot firtató kérdésre érdemben nem válaszolt; arra hivatkozott, hogy nincs a szervezők között. Csak annyit tud, hogy táblákat fognak emelgetni. Lehetőség volt betelefonálni a műsorba, ezért fel szerettelek volna hívni, de nem találtam a telefonszámodat az interneten. Az interjú letölthető a rádió honlapjáról. Reggeli gyors a műsor címe. A beszélgetés körülbelül 8:45-kor hangzott el.

BAKA 2008.07.07. 10:34:26

'....mintha azokat egy egész kicsit érdekelte volna miröl is van itt szó. A többiről lerótt, hogy csak egy nemtetsző kiküldést szeretnének minél előbb kipipálni (hogy az ő tulajdonukat is lopják évtizedek óta, akkor miért ne lopnák tovább, ha hagyjuk?) az eszükbe se jutott, és rutinból összevágtak valamit, amiből semmi nem derül ki, és nem lehet következménye. Mikor Fábri a folyamatos hazudozást emlegette, Horus, valami hihetetlen jópofa módon egy óriásit nyeritett helyeslő hangszínnel. Ezt bármely anyagból kihagyni?? Szerkesztői [i](tudatos?)[/i] szarvashiba.

Maguk a [b]versenylovak[/b], és az hogy a bestiális cinikus (mezőgazdasági minisztériumi feladat az óvás) gondatlanság miatt, a rendszerválzás óta létszámuk -[i]főleg ügető[/i]- 1000-ekkel 'csökkent', valamint Fábri eszmefuttatása, hogy 'európai céljaink' [i]-én fordításom arra, hogy ez egy ilyen ország-[/i] a teljes körű fokozatos visszafejlesztés, [i]-pedig a BKV, MÁV vonalak szolgáltatási színvonal-[/i]át nem is említette, egy [u]mondatot sem kapott. DE a LOVAK-se!!![/u]Az minden újságírónak rettenetesen tetszett, mikor Horus kieresztette a szerszámát! Kitünt, még nem láttak ilyet!
A legszorgalmasabb, a gestapó közéjük keveredett fotósa volt, szorgalmasan kattingatta a 'veszélyes elemek'-et. [i]Csak, hogy tiszta legyen, ez a bűnügyi nyilvántartás részére készült, de mióta a totális rendőrállamot visszaállították, elég valakiről gyanúsítani, és már veszik is le az ujlenyomatát, perseze a gyanúsítások elsöprő %-ben nem igazolódik a gyanú, az újlenyomat marad! Bocs csak azért írtam le, mert a rendörterror rövid kis szünet miatt anyyira a vérünkbe ivódott, hogy fel se tűnik, hogy ez a emberi, személyiségi jogok legdurvább megsértése!![/i]

Az [b]emberek[/b]et, [i]hogy ez nem olyan szakma, hogy első nap megmutatják, második nap már nyomkodja is az 'új szakember' a gombot, hanem ritka rátermettség esetén évtizedek alatt sajátítható el, egy szó sem esett[/i] Akiket esetleg teljes ellehetetlenülésbe visznek ezek a szélhámosságok, a szervezők kulturált szerénységből nem említették. Újságíró akinek rá kellett volna kérdezni, hogy mi lesz az emberekkel, ha volt is egy 'anyag se tárgyalja'. Mióta az elesettek mielőbbi fizikai megsemmisítése jól működő kormányprogram volt kit érdekel az emberélet.
A veszélyes elemek, (tiltakozók összetétele) örömtelien sok 50% feletti fiatal, fogadó kevés volt, viszont nagyon sokan jöttek fel vidékről!!!!, rendkívül békés résztvevők voltak.
Én két kistulajdonossal elegyedtem szóba, mindkettő a meg nem kapott nyeremények miatt megélhetést veszélyeztető csődbe jutott!!!

Most is kinyílik a bicska a zsebemben!!! (nem mintha a nagyobb futtatók, akinek esetleg nem kenyérre kell pénzének visszatartása külön kategória lenne, az is disznóság!) Az a trágyakupac Vajtó cinikusan azt állítja minden rendben, csak egy kis likviditási gond van! (az újságírók meg arról tudósítanak, hogy minden rendben, csak páran-a Zalán által lenyilatkozott[b] 15.000 támogatót persze szintén nem említi senki[/b]-) Gondolom isten éhhalállal fogja büntetni ezeket a gazembereket!

Bocs, hogy egy kicsit belelendültem, de aki esetleg nem tudott eljönni, azt érdekelheti mi volt. Szóval az egész, mikrofonos hivatalos tájékoztatásunkat, úgy ahogy van kihagyták! (legalábbis én nem találkoztam ilyennel). Amit most én írtam az is csak pár elhallgatott dolog felvillantása!

Egy független magánszemély, ha valamelyik újságíró felháborodik a hozzászóláson, csak engem kezdejen ki, de valakinek (kívülálló) kötelessége tájékoztatni is, nem csak dezinformálni!!!

magasles 2008.07.12. 08:59:53

Bakának - természetesen - most sincs igaza, de nagyon szereti, mint az Igazság Bajnoka, úgy feltüntetni a véleményét, mintha az lenne az egyedül idvezítő valóság.
Persze, kicsit azért igaza is van. Kicsit. Az a fixa ideája, hogy magvas gondolatait muszáj minden adódó alkalommal leönteni egy nagy adag politikai szósszal. Ez a mániája. Pedig mi, szélsőséges júdeószoclibek, oly szívesen mögé sorakoznánk, ha minden sorából nem sütne a radikális szélsőjobboldali elvakultság, fékezhetetlen gyűlölet. Ez van. Ennek ellenére szívesen olvassuk és szeretjük Őt. Nagyon ért a lóversenyhez, csak hát .....ez most már kevés!

BAKA 2008.07.29. 08:09:36

Még jó, hogy észrevettem ezt a reagálást, de hát nem vagyok az igazság bajnoka, és minden esetben mások véleményét figyelembe véve alakul ki az enyém, ezért jöttem ide is vissza. Amióta léteznek lovas honlapok valóban több száz hozzászólásom volt magyar ügetőló témakörben, kb. 80% objektív 'száraz' származáselemzés-világstatisztika. Az ügetőversenyzéssel nem szoros összefüggésben egyedül a holokauszt emléknapjának meggyalázása elleni kifakadásom olyan amire 'magasles' ráfoghatja a 'politikai szósz' fogalomtársítást, de ezen kiállásomat ez úton is vállalom.
'magasles' nike-name-on különben egyetlen fórumozótársunkra sem emlékszem, érdekes, hogy többesszámban ír magáról, és itélete kinyilatkoztatás szinten megfellebbezhetetlen.
Az biztos, hogy fenti hozzászólást is beleértve, a sok száz egyike sem tartalmazza a 'judeoszoclibek' kifejezést, sosem oldalazok, mert gyerkded butaságnak tartom. Akik ismernek, az állítólag engem jellemző 'fékezhetetlen gyűlölet' megállapításon egyszerűen a hasukat fogják a röhögéstől, annyira nem igaz!
Bár úgy érzem, hogy ezen felszólalást valamely befolyásoltság (alkohol, józan itélképesség hiányában más 'tollbamondása', vagy más szer eredményezte) kénytelen vagyok tiltakozni ellene!
Különben kiváncsi lennék arra, hogy miben nincs igazam!
Jó tanács, hogy pszihiáternek mondd el, hogy ti többen vagytok, és fel akartok valaki mögött sorakozni! Sokat segíthet 'rajtatok'!
A lóverseny, és a felbecsülhetetlen értékű lóállomány (eszmei értéke jóval több, mint 100 Milliárd Ft) megmentése érdekében kiállók egymás mellett állnak, mellém nem is kell, hogy férjen, de már oda se fér senki!

BAKA 2008.07.29. 08:33:05

Mindenkitől elnézést, aki tudja, hogy fórumokon blog-okban, mindenféle személyeskedés ellenzője vagyok, de azt hiszem egyértelmű, hogy ha fentiekre nem reagálok, akik nem ismernek, azok szemében esetleg a mocskolódást ismerem el jogosnak.
Most előre jelzem, ha bármi figyelemelterelő további személyeskedés lenne a válasz, arra nem válaszolok. Azt is tudjátok, hogy bármi érdemi, tárgyi hibát feltáró, vagy építő jellegű észrevételt figyelembe veszek, bárki részéről vetődik fel.
süti beállítások módosítása