Lovi Összefogás

Csak közösen menthetjük meg a hazai lóversenyzést a megszűntetést jelentő végveszélytől. Ezen az oldalon nyomon követhető a magyar lóversenyzés megújítását célul kitűző mozgalom fejlődése, munkája és eredményei. Kérdése van? Küldje el: horvath.zalan@index.hu

IndaFotó képek

Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2008.07.07. 23:33 Horváth Zalán

Nagyot "durrant" az élőlánc! Fábry Sándor kézbe vette az ügyet.

Az Összefogás a Magyar Lóversenyzés Egyesület köszönetet mond mindazoknak, akik a Derby napi élőlánc szervezésében, létrejöttében bármilyen módon közreműködtek.

Elmondhatjuk, hogy a demonstráció a Nemzeti Lóverseny Kft. vezetésének minden ellenirányú törekvése dacára (a demonstrálókat eleinte nem akarták beengedni a pályára, majd a demo-lapokat törvénytelen módon sokaktól elkobozták!!!) fantasztikusan sikerült.

A Kincsem Parkban jelenlévő sokezres tömeg és a tévé-rádióhírekből értesülők milliósra tehető tábora immár elsőkézből kapott információkat az MNV Zrt. törekvéseiről, melyek alapjaiban veszélyeztetik ezt a 181 éves sportágat.

Külön köszönet Fábry Sándornak, aki élére ált a megmozdulásnak és hihetetlen mozgósító erejével a demonstráció vezéralakja lett. Neki köszönhető, hogy a Derby előtt a jártató körül demonstrálók százai tartották fel a "Kincsem Park nem eladó" táblákat, melyekből sajnos a tévénézők nem sokat érzékelhettek, hiszen a vezetés gondoskodott róla, hogy a tüntetésből még véletlenül se látszódjon semmi sem. 

Azonban ezek a pártállami időkre emlékeztető módszerek (a véleménynyilvánítás szabadságának lábbal tiprása, a média manipulálása) sem akadályoznak minket abban, hogy az Összefogás egyre szélesebb néptömegek számára teszi világossá: a Kincsem Park nem lehet az ingatlanspekuláció áldozata!

Örömmel jelenthetjük be, hogy csatlakozott az Összefogáshoz Dr. Weinek Leonard, Zugló polgármestere, aki ígéretet tett arra, hogy áttekinti az ügyet és megkeressük azokat a lehetőségeket, ahol a XIV. kerületi önkormányzat segíteni tudja a Kincsem Park megmaradását.

A munkát folytatjuk, az Összefogás bázisát tovább szélesítjük, a hazai lóversenyzést felvirágoztatjuk.

Ebben a nemes küzdelemben köszönjük az Ön segítségét is!

Szólj hozzá!

Címkék: média támogatás demonstráció


A bejegyzés trackback címe:

https://loversenyzes.blog.hu/api/trackback/id/tr1558059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása