Lovi Összefogás

Csak közösen menthetjük meg a hazai lóversenyzést a megszűntetést jelentő végveszélytől. Ezen az oldalon nyomon követhető a magyar lóversenyzés megújítását célul kitűző mozgalom fejlődése, munkája és eredményei. Kérdése van? Küldje el: horvath.zalan@index.hu

IndaFotó képek

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2008.11.25. 17:42 Horváth Zalán

Segítség Párizsból

Az Összefogás a Magyar Lóversenyzés Jövőjéért Egyesület Franciaországba „száműzött” alapító tagja Hegedűs Zsolt nem sokat tétlenkedett a Szajna partján.

A jelenleg a PMC (a francia fogadásszervező leányvállalata) főállású alkalmazottjaként Párizsban dolgozó szakember főnökével hétfőn az MNV zrt.-ben járt és olyan ajánlatot tettek, ami egyedülálló a hazai lóversenyfogadás történetében.
 
A Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. tulajdonosának felajánlották, hogy lényegében ingyen a rendelkezésükre bocsátják modern fogadási rendszerüket, a komplett technikai háttérrel, terminálokkal és a központ működtetésével. Ez annyit jelent, hogy a jelenleginél sokkal olcsóbban működtethető, fillérekért akár országossá is bővíthető, internetre is csatlakoztatható és bármilyen játékot kezelni tudó fogadási rendszert kapna a magyar lóverseny!
A központi rendszer működtetését minimális forgalmi jutalék fejében vállalnák.
 
Az új rendszer auditálása néhány hónapot venne igénybe, így akár már a 2009-es szezon első felében indulhatna, ami az egyik legfontosabb lépése lenne a hazai lóversenyzés megújulásának és a gazdasági stabilitás megalapozásának. Kíváncsian várjuk az MNV zrt. reakcióját, akik meghívást kaptak Svájcba, ahol a francia fogadási rendszer megjelenése hatalmas lendületet adott a sportágnak.         

2 komment

Címkék: támogatás fogadásszervezés


A bejegyzés trackback címe:

https://loversenyzes.blog.hu/api/trackback/id/tr62788188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mahler György 2008.11.27. 19:43:34

Figyelemre méltó fejlemény. Ismernünk kellene a részleteket ahhoz, hogy felhőtlenül örülni tudjunk. Az ausztrál TAB érkezésekor is nagy volt az eufória, oszt mi lett belőle mára ...Most csak egy, talán nem is a legfontosabb kérdés: mit jelent az, hogy " ...minden fogadási formát ..." tud kezelni a rendszer? Lenne még vagy 30 kérdés kapásból, de talán még korai.

saddle 2008.12.03. 22:17:24

Végre! Erre vártunk!
süti beállítások módosítása