Lovi Összefogás

Csak közösen menthetjük meg a hazai lóversenyzést a megszűntetést jelentő végveszélytől. Ezen az oldalon nyomon követhető a magyar lóversenyzés megújítását célul kitűző mozgalom fejlődése, munkája és eredményei. Kérdése van? Küldje el: horvath.zalan@index.hu

IndaFotó képek

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2008.12.06. 10:47 Horváth Zalán

Visszautasíthatatlan francia ajánlat a lovinak

A Szabad Föld internetes kiadása hosszasan foglakozik a francia fogadásszervező ajánlatával és az Összefogás elképzeléseivel:

A PMC által igényelt egy százalék csekélynek tűnhet, ám ahogy Horváth Zalán, az Összefogás a Magyar Lóversenyzés Jövőjéért Egyesület titkára rávilágított arra, a francia fogadásszervező hosszú távon gondolkozik, és azzal számolnak, hogy a magyar fogadók a francia versenyekre is tesznek fel pénzt majd a terminálokon, így az ottani piacon is nagyobb hasznot zsebelhetnének be. A nyereségességet firtató kérdésünkre, a PMC képviseletében Hegedűs Zsolt így nyilatkozott lapunknak: „Sajnos tévhit, hogy a lóverseny nem jó üzlet. Az MNV vezetésének a svájci példát hoztuk fel, (ahol szintén PMC segítségével állt talpra a lóversenyzés) mivel véleményünk szerint az ottani modell itthon is alkalmazható volna a privatizációs kiíráshoz. A Svájcban működő rendszer már bizonyított, hogy a profi működtetés mellett a szakma is fejlődésének indult.”

A teljes cikk itt olvasható

Van a lovinak jövője? címmel szintén helyzetjelentés olvasható Fehér János tollából.

Szólj hozzá!

Címkék: média fogadásszervezés


A bejegyzés trackback címe:

https://loversenyzes.blog.hu/api/trackback/id/tr56807309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása