Lovi Összefogás

Csak közösen menthetjük meg a hazai lóversenyzést a megszűntetést jelentő végveszélytől. Ezen az oldalon nyomon követhető a magyar lóversenyzés megújítását célul kitűző mozgalom fejlődése, munkája és eredményei. Kérdése van? Küldje el: horvath.zalan@index.hu

IndaFotó képek

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2008.11.06. 17:52 Horváth Zalán

Megkezdődtek a tárgyalások az MNV Zrt-vel

 

Az Összefogás a Magyar Lóversenyzés Jövőjéért Egyesület eddigi munkájának kézzelfogható eredményeként tegnap a vagyonkezelő illetékesei, Németh Ákos és Póti Krisztián fogadták az egyesület képviselőjét, Horváth Zalán-t.
A több, mint egy órás rendkívül konstruktív megbeszélésen szóba kerültek a magyar lóversenyzés legfontosabb problémái, és a legsürgősebben megoldandó feladatok.
A tárgyalás keretében átadásra került az Összefogás által kidolgozott stratégiai tervezet, amely alkalmas lehet a lóversenyzés helyzetének hosszútávú rendezésére.
Az MNV Zrt. képviselői megerősítették azt az információt, miszerint minden erejükkel a lóversenyzés folyamatosságának fenntartásán dolgoznak, ennek érdekében figyelembe veszik az Összefogás által képviselt lóversenyszakma javaslatait is.
A stratégiai tervezet legfontosabb elemeként a felek egyetértettek abban, hogy elsőszámú feladat a lóversenyzést szabályozó törvények, rendeletek újrafogalmazása és egységesítése. Ehhez elsősorban az ágazat fő tevékenységeinek szétválasztása szükséges, úgymint versenyrendezés, versenyszervezés, fogadásszervezés, tréningeztetés, ingatlanhasznosítás és törvényességi felügyelet.
Közös pontként hangzott el a lóversenyzés, mint minőségi szolgáltatási termék meghatározása és létrehozása, mely nélkül értelmetlen dolog országos fogadóhálózatról vagy marketing kampányról beszélni.
A 2009-es szezonról a vagyonkezelő munkatársai annyit árultak el, hogy az év folyamán mindenképpen terveznek valamiféle változtatást. Ennek pontosítása a további tárgyalások során történik majd.

3 komment

Címkék: párbeszéd


A bejegyzés trackback címe:

https://loversenyzes.blog.hu/api/trackback/id/tr90754392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mahler György 2008.11.17. 11:35:20

Kedves Zalán!
Kérem Önt, hogy emailban küldje meg számomra azt a stratégiai tervezetet, amely alapját képezte a Vagyonügységgel folytatott tárgyalásának.
Köszönettel,
az MTC és a LAT nevében,

M.Gy.

Dr. Szilner György 2008.11.21. 08:19:47

Gyorsan végigfutottam az oldalt, és szinte csak egy dologról volt szó: Lóversenyről. Havonta ki szoktam járni a Kincsem Parkba, és nagyon jól érzem magam, de ami ott folyik, azzal maximálisan elégedetlen vagyok! Hatalmas füves területek állnak kihasználatlanul, amikor a városban az amatőr sportok mindegyike pályahiánnyal küzd! A versenyek alatt nincs megszervezve egy pónifogat vagy valami, hogy a legkisebbeket szórakoztassa, nincs egy játszótér, vagy egy kocogópálya sem! A Park jelenleg a lovasok és lóversenyt szeretők belügye, ha sikerülne emellett egy szabadidő/sportpark irányba elmozdítani, ahol heti többezer ember mozog, az a fogadásoknak is jót tenne, és az egész kerület tiltakozna a bezárása ellen. Overdose most nagyon jót tett a lósportnak, ezt ki kell használni! Kezdetben javaslom a kapcsolatfelvételt pályabejárás végett az MAFL-lel - magyar amerikai foci szövetség, 6 pesti csapat van, nagyon kell nekik az edzőpálya, és nagyon látványos hétvégi bemutatókat tudnának tartani.

saddle 2008.12.03. 22:15:44

Szerintem van elég focipálya Magyarországon, viszont lóversenypálya csak egy. Nem tudom mennyire tetszik nyomon követni a külföldi lóverseny eseményeket, de én eddig nem láttam focicsapatokat a lóversenypálya gyepén focizni versenynapokon. A gyerekeknek szabadidős tevékenységeket biztosítani jó ötlet, de felnőtt, vagy fiatal emberek ne azért járjanak a lóversenyre, mert futni, vagy biciklizni akarnak! Ez egy lóversenypálya és erre kell használni. (kellemes környezet, kikapcsolódás, pihenés)
süti beállítások módosítása