Lovi Összefogás

Csak közösen menthetjük meg a hazai lóversenyzést a megszűntetést jelentő végveszélytől. Ezen az oldalon nyomon követhető a magyar lóversenyzés megújítását célul kitűző mozgalom fejlődése, munkája és eredményei. Kérdése van? Küldje el: horvath.zalan@index.hu

IndaFotó képek

Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2009.04.13. 08:45 Horváth Zalán

Overdose, a magyar galopp turbó marketingese

Minimum 10 év tudatos piacépítő marketing kampányt spórol meg Overdose a hazai lóversenysportnak. A sajtó olyan intenzitással foglalkozik Mikóczy Zoltán veretlen lovával, ahogyan ezt az USA-ban láthatjuk, amikor egy telivér éppen a Triple Crown meghódítására készülődik a Belmont Stakes előtt.

Ovrdose eszik, Overdose iszik, Overdose hempereg a homokban, Dózi jól érzi magát tréninglovasa Budinszki Barbara társaságában, Overdose patkolásáról minden sajtó orgánum kiemelt helyen számolt be,  és később, hogy nem jól sikerült, emiatt kétséges budapesti futása, stb, stb.

Olyan hihetetlen reklámerő ez, amit egy évtizednyi és több száz millió forint értékű tudatos marketing kampánnyal mérhető össze. A lóversenyről mindeddig mitsem tudó polgárok kezdenek érdeklődni a galoppsport iránt (és persze eleinte még összekeverik az ügetővel), és beszélgetnek a csodalóról otthon, baráti társaságban, munkhelyi közösségben, mindenhol. Ez Dózi nélkül egyszerűen elképzelhetetlen lett volna.

Újra társasági téma lett a lóversenyzés!

És ami óriási különbség az eddigi előítéletekkel teli hozzáálláshoz képest: csupa pozitív üzenet éri az embereket a lóverseny kapcsán. Hogyan lehet egy lóból szuperhős, világsztár és a tulajdonosból pedig egy csapásra híresség, akit szívesen fogadnak bárhol, keresi a média, bejáratos lesz a legmagasabb körökbe.

Ezt a népszerűségi hullámot most sokan szeretnék meglovagolni. Azzal kérkedni, hogy hozzátettek valamit Overdose sikereihez. Pedig ha jól meggondoljuk Starborough és Our Puppet, a két szülő a "csodagyerek" megalkotója és a genetika fantasztikus összjátéka eredményezte elsősorban a sikert. Azután jön a tulajdonos, Mikóczy úr, az idomár Ribárszki Sándor és a tréninglovas-lóápoló Budinszki Barbara közreműködése, meg akik még a ló körüli teendőket végzik.

Természetesen az Lóverseny Összefogás Egyesület is nagy lehetőséget kapott arra, hogy tovább népszerűsítse a lósportot, de egyúttal nekünk jutott a komoly feladat is, hogy ezt a hirtelen jött érdeklődést felhasználjuk az ismeretterjesztésre. A lóversennyel most ismerkedőknek olyan alapvető információkra van szüksége amely jelenleg nem áll rendelkezésre egységes formában. Ezért itt a loversenyzes.blog.hu oldalon a következő hetekben olyan bejegyzések jelennek meg, amelyek minden kezdő számára segítséget nyújtanak abban, hogy maximálisan élvezni tudják a turf adta lehetőségeket.

 

2 komment

Címkék: lóverseny overdose kincsempark


A bejegyzés trackback címe:

https://loversenyzes.blog.hu/api/trackback/id/tr801061969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mészáros Katalin Mária 2009.04.14. 18:43:56

Tisztelt Összefogás!
Gratulálok ehhez a szép oldalhoz!
Kitünő elgondolás, hogy a lóversennyel most ismerkedők számára alapvető információkat tartalmazó, tájékoztató-ismeretterjesztő bejegyzések is lesznek ezután ezen az oldalon.
Ezt segítendő, a saját blogom (
miviana.blogspot.com/ ) tetejére is felraktam az Összefogás linkjét :) !
Hajrá Overdose, hajrá Összefogás a Magyar Lóversenyzés Jövőjéért!

magasles 2009.10.08. 13:56:59

Azért talán ne csak a turbó marketinges Overdose száguldásában bízzunk, ha a lóverseny jövőjéről gondoskodunk. Mi lesz akkor, ha Isten ne adja, nem lesz már 100%-os? Lehúzzuk a rolót?
süti beállítások módosítása