Lovi Összefogás

Csak közösen menthetjük meg a hazai lóversenyzést a megszűntetést jelentő végveszélytől. Ezen az oldalon nyomon követhető a magyar lóversenyzés megújítását célul kitűző mozgalom fejlődése, munkája és eredményei. Kérdése van? Küldje el: horvath.zalan@index.hu

IndaFotó képek

Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2009.09.10. 12:10 Horváth Zalán

Galopp-Ügető barátságos focimeccs

Szerző: Nagy István

Idén augusztus 16-án újra megrendezésre került az Ügető vs Galopp nagypályás labdarúgó mérkőzés. A mérkőzés színhelye a Dunakeszi Kinizsi pályája volt.

A nagyszerűen előkészített pályáért és a lehetőségért külön köszönet illeti az egyesületet. Már fél 4-kor -a nagy meleg ellenére- nagy tömeg gyülekezett a pályán. A játékosok mellett mintegy 50-60 néző előtt várta izgatottan a kezdést. A játékvezető -Szemők Péter, partjelzői: Világi Balázs és Nagy Péter- pontban 4 órakor a sípjába fújt és elkezdődött a mérkőzés.

Az ügetősök nagy lendülettel kezdték a mérkőzést. Hamar el is húztak 5-0-ra az addig csak egy cserével rendelkező galopposok ellen. Ekkor sikerült szépítenie a galopposoknak, de félidő végére kialakult egy addig reális 7-1-es eredmény. A második félidőre megérkezett a galopposokhoz még pár játékos. Élükön Sztojka Rudival, aki a sérült ügetős Budai csukájában lépett pályára. Budait ezért egy fair play díjra mindenképpen fel lehetne terjeszteni. A második félidő már sokkal kiegyenlítettebb játékot hozott. Ez a játékrész 7-7-es döntetlent hozott.

Volt ezen a mérkőzésen szinte minden. Les gyanús gól, kétes les beintés, öngól, kihagyott és belőtt büntető, de a mérkőzés végeredményét egyik sem befolyásolta. Mondjuk nem is az volt a lényeg. A végig nagyon sportszerű mérkőzést végül az ügetős csapat nyerte 14-8-ra. A mérkőzés után jó hangulatban -igaz kissé gyűrötten, fáradtan- átsétáltunk a tréningtelepre a kastély mögé, ahol már várt bennünket a két mester szakács – Tormási Gyula és Csordás Emil- által elkészített rendkívül finom bográcsgulyás.

Na meg természetesen az ilyenkor elmaradhatatlan sör, üdítő és ásványvíz. Nagyon jó érzés volt látni, ahogy a galoppos és ügetős kötődésű emberek együtt, jó hangulatban beszélgetnek egymással és megosztják a másik féllel tapasztalataikat és problémáikat. Persze azért nem maradtak el az ilyenkor szokásos apró élcelődések sem. Este 8-ra el is ment a társaság, hiszen másnap mindenki hajnalban kel, mert a lovak várják őket. Végeredményben elmondható, hogy jól sikerült ez a sportnap. Ígérem, ha csak rajtam múlik, akkor jövőre is megszervezem.

Végül álljon itt a két csapatban pályára lépők névsora:

Galopp: Horváth Z. II., Mátrahegyi Gy., Deczki Z., Fézer R., Szajcz G., Nagy L., Benkő R., Banka K., Mészáros Zs, Virág A., Godó P., Thury Gy., Sztojka R., Ábrahám K., Balogh Cs., Kovács S., Nagy I.

Ügető: Lakatos Cs., Ifj.Lakatos Cs., Váradi S. , Váradi J., Turbucz S., Turbucz G., Orsó L., Papp I. II., Bazsonyi Zs., Ifj Döme I., Smulovics Z., Kelemen T. , Budai A., Fodor L., Steinhauser O.

Szólj hozzá!

Címkék: foci dunakeszi


A bejegyzés trackback címe:

https://loversenyzes.blog.hu/api/trackback/id/tr141372797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása