Lovi Összefogás

Csak közösen menthetjük meg a hazai lóversenyzést a megszűntetést jelentő végveszélytől. Ezen az oldalon nyomon követhető a magyar lóversenyzés megújítását célul kitűző mozgalom fejlődése, munkája és eredményei. Kérdése van? Küldje el: horvath.zalan@index.hu

IndaFotó képek

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2009.11.24. 22:37 Horváth Zalán

Nemzeti Összefogás 6 hosszal győzött !

Az Összefogás Futtatói Klub kétévese élete második startjára veszítette el nyeretlenségét múlt vasárnap. A kitűnő magyar tenyésztésű kanca a Nyeretlen Kétévesek versenyében, 1100 méteres távon aratott fölényes győzelmével zárta a 2009-es galopp szezont.

A verseny első felében a taktikának megfelelően Nemzeti Összefogás erősen fogva galoppozott Bakos Gáborral a nyergében, majd a célegyenesbe fordulva csodálatos könnyedséggel hagyta ott évjárattársait, köztük Overdose apai féltestvérét, a Miko Racing színeiben futó Holdfényt, aki 6 lóhosszal lemaradva, második helyen ért célba.
 
A Telivér Farm Kft. bácsalmási tenyészhelyén született kancát a cég tulajdonosa, Pálfi Gábor ajánlotta fel versenyeztetésre az Összefogás a Magyar Lóversenyzés Jövőjéért Egyesületnek. Az Összefogás Futtatói Klub egy hónapja alakult meg 21 tag részvételével.
 
A vasárnapi győzelem tehát többek sikere volt, hiszen a hazai telivértenyésztés helyzetének fellendítése, a klub rendszerű (szindikátusi) lófuttatás népszerűsítése egyaránt fontos része a magyar lóversenyzés megújítását célzó folyamatnak.
 
 
Fotó: Maróti Viktória, Kovács Gábor.

Hivatalos eredmény és a futam videója a www.kincsempark.com oldalon.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://loversenyzes.blog.hu/api/trackback/id/tr191550334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása