Lovi Összefogás

Csak közösen menthetjük meg a hazai lóversenyzést a megszűntetést jelentő végveszélytől. Ezen az oldalon nyomon követhető a magyar lóversenyzés megújítását célul kitűző mozgalom fejlődése, munkája és eredményei. Kérdése van? Küldje el: horvath.zalan@index.hu

IndaFotó képek

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2008.04.16. 22:45 Horváth Zalán

A Lázár testvérek az Összefogás mellett!

Még három nap sem telt azóta, hogy közzétettük az Összefogás kiáltványát, máris több mint kétezren csatlakoztak a társadalmi akcióhoz!

Számtalan buzdító telefon, e-mail, és személyes bíztatás azt üzeni nekünk, hogy jó úton indultunk el. A tenni akarás, az összefogás szükségessége már régóta ott lüktetett a lelkekben, csak formába kellett önteni, nevet kellett adni neki, hogy megszülethessen egy igazi társadalmi akció, mely a közös cél - a Kincsem Park és a lóversenyzés megmentése- érdekében egy csapatba tömöríti az embereket.

Örömmel jelentem, hogy azonnal jelezte csatlakozását a hazai lovas társadalom két emblematikus alakja, a sokszoros fogathajtó világbajnok testvérpár, Lázár Zoltán és Lázár Vilmos, akik teljes mellszélességgel támogatják törekvéseinket.

Úgy tűnik, eredményes lesz kommunikációnknak az a része is, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy a Kincsem Park védelméért folytatott küzdelem, nem csak a lóverseny szakma belső ügye. Minden jóérzésű állampolgár támogatását várjuk, aki szereti a lovakat, az állatokat, a természetet, a friss levegőt valamint fontosnak tartja egy 181-éves hagyomány továbbvitelét, hiszen a pesti turf a magyar történelem és kutúra meghatározó része!

A hét további részében további szervezetek csatlakozása várható, hiszen mások előtt is világossá kezd válni, hogy minden erőnkkel meg kell akadályozni egy újabb ingatlanspekulációt, ami a Kincsem Parkot és az Alagi tréningtelepet fenyegeti!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://loversenyzes.blog.hu/api/trackback/id/tr31429156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szarka iringó 2008.04.18. 17:55:23

mindent a lovak ért mentsük meg öket
süti beállítások módosítása