Lovi Összefogás

Csak közösen menthetjük meg a hazai lóversenyzést a megszűntetést jelentő végveszélytől. Ezen az oldalon nyomon követhető a magyar lóversenyzés megújítását célul kitűző mozgalom fejlődése, munkája és eredményei. Kérdése van? Küldje el: horvath.zalan@index.hu

IndaFotó képek

Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2008.04.16. 22:12 Horváth Zalán

Az aláírásgyűjtés menete

Rengetegen keresnek meg minket azzal, hogy szívesen segítenének az aláírásgyűjési akcióban. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki személyes részvételével, aláírásával támogatja az Összefogást a Magyar Lóversenyzés Jövőjéért és a Kincsem Park Megmentéséért, mert ezt is nyugodtan hozzátehetjük, mint a törekvésünk fő célkitűzését!

Ami az aláírásgyűjtő íveket illeti:

Üres íveket éjjel nappal lehet kapni a Kincsem Park teherportáján az In-Kal Security-s munkatásainktól, és ugyanitt lehet leadni a már kitöltött papírokat is.

Az internetről is lehet letölteni üres ívet ezen a linken s azt kinyomtatva, sokszorosítva lehet megkezdeni az aláírásgyűjtést.

Postai úton a kitöltött aláírásgyűjtő íveket a következő címre várjuk:
Összefogás a Magyar Lóversenyzés Jövőjéért, Budapest, 1133, Hegedűs Gyula u. 73. 

További kérdések esetén a horvath.zalan@index.hu címen tudunk felvilágosítást adni.

Köszönettel, a Szervező Bizottság.

1 komment

Címkék: aláírás


A bejegyzés trackback címe:

https://loversenyzes.blog.hu/api/trackback/id/tr72429097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F 2008.04.16. 22:46:58



„Hol nints Versenyzés,
nints küzdhelye bátor erőnek!”

Így kezdődik Dr.Halász Béla 1944-ben Telivérek címmel írt könyve.
Tudnunk kell,hogy lótenyésztés nincs telivér nélkül,telivér pedig nincs tenyészkipróbálás,az-az versenyzés nélkül ami 181 éve hazánkban is,úgy mint világszerte zajlik.
Széchényi István akit a legnagyobb magyarként neveznek annak idején azt írta,hogy hazánk adottságait kihasználva Angliából ide kell jönni versenylovat vásárolni Magyarországra,nem pedig fordítva.Valami hiba csúszott a számításokba,de szerintem nem a legnagyobb magyar tévedett,sem az adottságok változtak rossz irányba,nekünk nem sikerült realizálni az elképzeléseit.
Mi lehet a hiba,hol csúsztunk el ezen a nem kissé sikamlós gyepen?Kereshetjük a hibákat,tanulhatunk belőle!Nézzünk vissza a múltba!Kereshetnénk felelősöket is,de szerintem ettől nem jutnánk előrébb és az idő csak múlna fejünk felett.
Feladatunk nem kevés!Próbáljuk meg jóvátenni elődeink mulasztásait és váltsuk valóra Széchenyi álmait!
Eredményeink már most vannak amik éppúgy a mi eredményeink mint azon szerencséseké kiknek
korában megszületett,sőt néhányat saját korunkban tudhatjuk magunkénak.
Gondolok Kisbér Epson Derby győzelmére,Kincsem 54 futásából 54 győzelemre,Kállai Pál élete végéig tartó versenylovas sikeres pályafutására,Aperianov Zakariás 17 Derby győzelmére és még máig tartó aktivitására.Ezek tények amiket nem lehet és illik szőnyeg alá seperni.
Rengeteg ötletem lenne,de pénzem semmi ötleteim valóra váltására.Szeretem amit csinálok és ennél több nem kell.Én nem szeretném,ha azok közé kéne beállnom,akik olyat csinálnak amit nem szeretnek és mivel nem a helyükön vannak,így saját és környezetük élete is nehézkessé,döcögőssé válik.
Nekem is kell a ló,a telivér ló,a versenyzés,a feladat.Tudom,hogy ezzel nem vagyok egyedül és rajtam kívül sokan éreznek így.Fogjunk össze a közös cél érdekében!
Üdvözlettel Fekete Attila versenylovas
e-mail:fek_a@freemail.hu

süti beállítások módosítása