Lovi Összefogás

Csak közösen menthetjük meg a hazai lóversenyzést a megszűntetést jelentő végveszélytől. Ezen az oldalon nyomon követhető a magyar lóversenyzés megújítását célul kitűző mozgalom fejlődése, munkája és eredményei. Kérdése van? Küldje el: horvath.zalan@index.hu

IndaFotó képek

Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2009.11.03. 23:11 Horváth Zalán

Betelt az Összefogás Futtatói Klub 21 helye

Nem kellett sokáig várni az Összefogás Futtatói Klub 21 tagsági helyének betöltésére. Három nappal a kezdeményezés meghirdetése után megtelt a keret, sőt jelenleg a túljelentkezések regisztrációja van folyamatban!

Ezúton is köszöntjük frissen jelentkezett tagjainkat az új formációban megalakult Összefogás Futtatói Klub családi körében.

Nem kis lépés ez egyesületünk életében, hiszen a lóversenyzés jövőjéért indított küzdelmünket mi sem szimbolizálja jobban, mint egy közös egyetértésben futtatott ló.

Elsőrendű szempontnak tartottuk, hogy az Összefogás istálló lova magyar tenyésztésből kerüljön ki. Az külön szerencsénk, hogy elképzelésünk találkozott a Telivér Farm Kft. tulajdonosának, Pálfi Gábornak gondolataival, aki igazi magyar virtussal nem sajnálta istállója egyik bíztató reménységét átendegni egyesületünknek.

Ami a túljelentkezést illeti: egyelőre várakozó listára kerülnek az új igénylők, majd a jelentkezések számától függően döntünk a klub további bővítéséről.

Szólj hozzá!

Címkék: összefogás lóverseny futtatás versenyló


A bejegyzés trackback címe:

https://loversenyzes.blog.hu/api/trackback/id/tr271497353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása